marți, 10 noiembrie 2009

Colectia de cercei primavaratici - vandute

Cercei cu volanase realizati din lut, pictati manual si lacuiti. Dimensiunea cerceilor si a medalionului este de 5cm lungime, snurul se poate termina cu inchizatoare sau nu. Setul costa 20 de lei.


Set trandafir salbatic, piesele sunt realizate din lut, pictate manual si lacuite. Dimensiunea cerceilor si a medalionului este de 3cm lungime, snurul se poate termina cu inchizatoare sau nu. Setul costa 15 lei.


Set floare de cires, piesele sunt realizate din lut, pictate manual si lacuite. Dimensiunea cerceilor si a medalionului poate fi de 3 sau 5cm lungime, snurul se poate termina cu inchizatoare sau nu. Setul costa intre 20 si 25 lei.


Cercei floricele pe imas, piesele sunt realizate din lut, pictate manual si lacuite. Dimensiunea cerceilor este de 3cm diametru. Setul costa 20 lei.


Cercei floricele pe campii (fundalul este un maroniu inchis, culoarea pamantului), piesele sunt realizate din lut, pictate manual si lacuite. Dimensiunea cerceilor si a medalionului este de 3cm diametru, snurul se poate termina cu inchizatoare sau nu. Setul costa 20 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu